Nox 

Nox...onze zwarte parel... een imposante verschijning, met een mooie atletische bouw, een correcte verhouding van bone & spiermassa. Het is een kerel met een heel direct karakter, Nox is meer van het type...what you see is what you get! Betrouwbaar, enorm baas gericht, loyaal, beschermend en met een pittig temperament wanneer het moet... dit is hoe we onze Nox het best kunnen omschrijven! Het is een een echte Cane Corso op alle vlakken. Ook op show is Nox meerdere malen geprezen als voorbeeld van het ras. Met als commentaar ...een Cane Corso zoals hij hoort te zijn! We zijn enorm trots op deze kerel!

Nox is gefokt door Ivan Ristic van de kennel Corso Imperium in Servië. Met Nox in onze kennel hebben we een mooie bloedlijn om onze lijn verder uit te breiden. In Nox zijn voorouders komen mooie namen voor. Waaronder 2 heren die ik heel bijzonder vind, beide heel verschillend...maar wat voor een voetafdruk hebben zij nagelaten in de Cane Corso wereld! Ik ben dan ook enorm blij dat zij mede vertegenwoordigers zijn in onze lijn!

Éen van deze heren is Bayron Del Dyrium, ik mag best en zonder overdrijven zeggen dat hij een legende is in de Cane Corso wereld, deze reu heeft zijn strepen dubbel en dik verdiend!

Het type Cane Corso waar mijn voorkeur naar gaat. En als fokker vind ik dat het beide een must en een eer is om Bayron bloed in mijn kennel te hebben! Bayron werd gefokt door Vito Indiveri van Dyrium kennel.

 

Bayron Del Dyrium

Grootvader van Nox

Meer over info over Bayron vind je hier

 

De andere grote meneer is ook eentje die zeer zeker zijn sporen heeft nagelaten... Conan Dei Dauni...dat het een ware kampioen is mag van hem zeker gezegd worden. Naast zijn eigen indrukwekkend prestaties, is het een reu die goed vererft en zijn kwaliteiten doorgeeft aan zijn nazaten! 

 

Conan dei Dauni

Overgrootvader van Nox

Meer over info over Conan vind je hier

Foto's Nox 

Arex Della Valle dei Lord

Vader van Nox

Elkena Corso Imperium

Moeder van Nox